Collaboration: The next generation DISC and ONE team – Voor hele agile teams

Combi: The next generation DISC and one team.

€375,- pp

 • Minimaal 6 deelnemers
 • Maximaal 12 deelnemers
 • Locatie Doorn

Meer compassie, meer begrip. Meer begrip, meer erkenning. Meer erkenning meer resultaat. Meer resultaat, higher performing teams.

Als je weet hoe je collega “tikt” kun je elkaar sneller en beter begrijpen, dit resulteert in meer effectiviteit, de key naar high performing teams.

Op de associatieve kaart van de Wereld van Verschil gaan we aan de slag. De namen van de steden, bergen en rivieren op deze wereldkaart vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van andere teamleden te stappen. We bieden hiermee een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) DISC rapporten en workshops. Bij ons brengen we de leiderschapsstijlen van het hele team letterlijk in kaart. Met het gebruik van de Wereld van Verschil landkaart bieden we jullie grenzeloze mogelijkheden om jullie gedragsstijlen verder te ontwikkelen.

Inhoud

In elk (Scrum-) team denk je soms, waarom doet die ander nu wat hij/zij doet? Mensen doen soms in jouw ogen rare dingen. Wat zou het opleveren als je beter zou begrijpen waarom je collega’s doen wat ze doen?

Middels een korte vragenlijst brengen we gedragsvoorkeuren van elk teamlid in kaart. Dit noemen we een routekaart en met deze routekaart gaan we aan de slag in deze workshop. Op een grote associatieve vloerkaart maken we een visuele weergave van het gehele team. We reflecteren de opbouw van het team en bespreken of de samenstelling zo is zoals jullie willen. Met deze ervaring weten jullie straks hoe jullie alle teamleden effectiever kunnen benaderen. Deze workshop zorgt ervoor dat jullie beter zullen begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, jullie ervaren meer invloed op jezelf en elkaar. Met inzicht en begrip in jezelf en anderen draag je bij aan een begripvolle wereld. Wil je werken in een begripvollere wereld dan is deze workshop voor jou.

Na deze workshop

Je krijgt buiten een heldere, complete en duidelijke rapportage, een ingelijst verhaal dat ieders persoonlijke wereld van verschil vertelt in een duidelijke 1-pager. Na deze workshop kun je de kennis direct inzetten bij de omgang met collega’s! Tevens maken jullie zelf een kaart van het team.

Dit krijg je

 • 4 Uur workshop
 • Open training
 • Inhouse training
 • Direct effectievere communicatie
 • 2 Trainers

Voor wie?

 • Scrum Teams
 • Teams

  Je naam(*) Je e-mailadres (*) Workshop Bericht