SERIOUS PLAY® van LEGO® – Scrum team foundation – Voor hele agile teams

SERIOUS PLAY® van LEGO® - Scrum team foundation

€1275,- pp

 • Minimaal 6 deelnemers
 • Maximaal 12 deelnemers
 • Duur 2 intensieve dagen
 • Incl 1 overnachting
 • Bel ons voor data voor deze inhouse training

Tijd voor een pas op de plaats? Even stil staan voor je volgende stap?

Iedereen is verantwoordelijk voor de stappen die hij/zij neemt in het leven, maar ook iedereen twijfelt weleens over wat de beste volgende stappen zijn? Deze 2-daagse geeft je een nieuwe ‘frisse’ blik en een helder beeld van waar jij heen wilt en wat je te doen hebt. De eerste stap naar duurzame inzetbaarheid voor jezelf!

Met SERIOUS PLAY® van LEGO® gaan we aan de slag met jou. Deze wereldwijd bekende werkvorm, ooit ontwikkeld voor en door LEGO®, bestaat nu ook in een versie voor jou. Deze workshop draait om de reis die je gaat maken. Of je deze reis al gepland hebt of niet, je gaat aan de slag met jouw eigen “BV-ik”. Concreet heb je na deze sessie van 2 dagen veel meer kennis van jezelf en welke richting jij op wilt gaan, duurzaam inzetbaar noemen we dat.

Inhoud

Ontgrendel het volledige potentieel van jezelf! Luister, kijk en voel eens met een nieuwe blik naar je persoonlijke drijfveren! Ontdek wat de rol van je persoonlijke emotionele intelligentie (EI) is bij het versterken van jezelf en anderen.

Met onder andere SERIOUS PLAY® van LEGO® en MapsTell geven we inzichten in hoe drijfveren en motivatoren bijdragen aan het creëren van een gezonde werkomgeving. We gaan aan de slag met je eigen duurzaam inzetbaarheidspotentieel én met het realiseren van de doelstellingen van jouw eigen “BV-ik”. Weet dat mensen beter presteren als ze goed gebruik maken van al hun capaciteiten en competenties, jij dus ook. We werken niet alleen aan “wat zijn je valkuilen”, maar meer aan “wanneer jij het beste tot je recht kunt komen”. Ontsluiten van je eigen potentieel noemen wij dat.

Na deze 2-daagse

Na twee dagen heb je verschillende modellen van je toekomst gemaakt en heb je een veelzijdig, nieuw perspectief voor jezelf ontwikkeld. Je kunt beter anticiperen op de toekomst en hebt een plan gemaakt wat voor jou de eerstvolgende stappen moeten of kunnen zijn in je carrière.

Dit krijg je

 • 2 Volle en intensieve dagen
 • Tools die je inzicht geven in jezelf en in je omgeving
 • Sterker in je schoenen staan bij het maken van keuzes
 • 2 Trainers

Voor wie?

 • Toegankelijk voor iedereen die wel eens twijfelt over de volgende stap.

  Je naam(*) Je e-mailadres (*) Workshop Bericht